Ismerje meg FARMLINE villanypásztor rendszereit!

agro-munkaruha-es-mezogazdasagi-bolt-papa-FarmLine villanypásztor készülékek

A Déli-Farm Kft. FarmLine villanypásztor termékcsaládját több éves kísérletezés és termékfejlesztés eredményeként hoztuk létre, speciális igényekhez igazítva.

FarmLine villanypásztor rendszerek

FarmLine termékek abban térnek el versenytársaiktól, hogy a magyarországi felhasználási területekre lettek optimalizálva. Villanypásztor termékcsaládunk tartalmaz minden olyan alapvető eszközt, amely egy korszerű elektromos kerítésrendszer telepítésénél nélkülözhetetlen: készüléket, szigetelőt (vezetőt), vezetéket és szalagot.

FARMLINE Villanypásztor Termékcsalád

Try selecting and removing or editing the caption, now you don’t have to be careful about selecting the image or other text by mistake and ruining the presentation.

Villanypásztorok felhasználási területe

Az elmúlt években rendkívüli módon kiszélesedett a villanypásztorok felhasználási területe. Míg régebben szinte kizárólag legeltetésnél alkalmazták (a név is innen ered), addig ma már egészen elképesztő megoldásokat visznek véghez vele. Elektromos kerítésrendszereket napjainkban nemcsak az állattenyésztésben, erdő- és vadgazdálkodásban alkalmaznak. Egyre inkább előtérbe kerül a vagyonvédelmi funkció, emellett rohamosan növekszik a háztáji, kerti felhasználás is. Sok megkeresést kapunk vadásztársaságoktól, erdőgazdaságoktól, ahol a későbbi vadkárrendezések ügyét szüntethették meg egy megfelelő vadvédelmi kerítés telepítésével, és egyre több növénytermesztő is a segítségünket kéri elvetett kultúráinak védelmében. (Az új vadászati törvény már kimondja, hogy a vadkármegelőzést a vadászatra jogosultnak és a gazdáknak közösen kell elvégezni.)

FarmLine villanypásztor rendszereink tökéletesen alkalmasak legelők lekerítésére, karámok létrehozására, gyümölcsösök védelmére, fóliasátrak körbekerítésére, vadaskertek bekerítésére, valamint a házikedvencek kordában tartására is.

Két egészen friss termékünk is van, a maga nemében mindkettő hiánypótló a magyar piacon:

  • Kifejlesztettük a Dragon 6 névre hallgató villanypásztor vezetékünket, mely tökéletes megoldással szolgál, ha nagy területek bekerítéséről van szó. Főként a vadásztársaságoknak és növénytermesztőknek nyújt segítséget a közös vadkármegelőzésben.
  • Másik új termékünket, a Protect 5 villanypásztor készüléket kifejezetten kis területre, hobbi felhasználásra optimalizáltuk. 100%-ig német gyártású termékünkhöz 3 év gyártói garanciát biztosítunk. Forrás:www.delifarm.hu