AGRO MUNKARUHA ÉS MEZŐGAZDASÁGI BOLT – 8500 PÁPA KÜLSŐ-VESZPRÉMI ÚT 65. FSZ 1

FISKARS- ALKOSS A KERTEDBEN!

agro-munkaruha-es-mezogazdasagi-bolt-papa-fiskars-termekek-2

Legyen szó akár gyepápolásról, talajgondozásról, öntözésről, fafeldolgozásról, kültéri tisztításról, áruházunk kínálatában mindent olyan eszközt megtalálhat, amely a segítségére lesz. Indulhat a kertészkedés!

 

 

Fiskars – Tegye öromtelivé a kertészkedést!

Ismerje meg a kiváló minőségű Fiskars kerti szerszámokat, melyekkel öröm a kertészkedés! Nincs is jobb kikapcsolódás, mint eltölteni egy kis időt a szabadban, csinosítani a kertet, aztán gyönyörködni a végeredményben. Ha pedig ehhez olyan eszközöket használ, amelyek segítik a munkában, akkor sokkal gyorsabban és eredményesebben végezhet a feladatokkal.

 

Eszközök hosszú élettartammal

A hosszú élettartamú, tartós szerszámok, valamint az innovatív penge technológia jelenti a Fiskars márka sikerének kulcsát. Az igazi szakértőknek szánt szerszámok kifejlesztése során különösen fontos, hogy a termékek a lehető legjobb minőségű anyagokból készüljenek. Termékfejlesztési filozófiánkat követve szerszámaink esetében nagy hangsúlyt fektetünk a könnyű karbantartás és az alkatrészek könnyű cserélhetőségének biztosítására. Minden egyes új termékünket szakértők együttműködésével fejlesztünk ki.

Ezzel biztosíthatjuk azt, hogy hosszú élettartammal rendelkező szerszámaink minden igényt tökéletesen kielégítsenek.

Eszközök hosszú élettartammal

Annak érdekében, hogy szerszámaink használatakor a lehető legkisebb erőt kelljen kifejteni, azokat úgy fejlesztettük ki, hogy kényelmes pozíciókban és optimális ízületi igénybevétel mellett lehessen alkalmazni. Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően a szerszámok erős fogásnál is tökéletesen beleillenek használójuk kezébe, így csökkentve a mellső végtagra kifejtett nyomást, fájdalmat és irritációt.

Tartósság – hosszú élettartamú eszközök az igazán erőt próbáló feladatokhoz

A Fiskars szerszámait szakértők tervezték szakértőknek. Minden esetben törekszünk arra, hogy termékeink a lehető legjobb minőségűek, valamint kivételesen ergonomikusak és tartósak legyenek – így még könnyebben és megszakítások nélkül dolgozhat.

Alapos tesztelés

A Fiskars szakértői keményen dolgoznak annak érdekében, hogy a szakértő felhasználók kezébe a lehető legjobb szerszámokat adhassák. Folyamatos fejlesztéseink egyik kiemelt célja a szerszámok használata közben érezhető fizikai megterhelés csökkentése és a kényelmes testtartás biztosítása, így az ehhez kapcsolódó mérésekre is nagy hangsúlyt fektetünk. A különböző tevékenységek során tapasztalható izomaktivitás mérését a Fiskars egyik fő partnereként a Myontec végzi.

 

Keresse a Fiskars kerti termékeit üzletünkben.

 

 

 

LETÖLTHETŐ KATALÓGUS