AGRO MUNKARUHA ÉS MEZŐGAZDASÁGI BOLT – 8500 PÁPA KÜLSŐ-VESZPRÉMI ÚT 65. FSZ 1

A PRAKTIKUS MUNKÁS MELLÉNY!

agro-munkaruha-es-mezogazdasagi-bolt-papa-a-praktikus-munkas-melleny

A VÁLTOZÉKONY TAVASZI IDŐBEN JÓ HA VAN KÉZNÉL EGY PRAKTIKUS MUNKÁS MELLÉNY!

Egy munkás mellény aranyat ér a tavaszi időszakban is, amikor az időjárás már enyhül, de még hűvösek a reggelek és didereg az ember, mikor lemenőben van a nap. Ezek a viseletek viszont védik a hátat, ugyanakkor szabad mozgást engednek a karoknak, így semmilyen szinten nem akadályoznak a munkában. Nem beszélve arról, hogy ha jól választasz, egy praktikus és kényelemes ruhadarabbal bővül a munkásruháid tárháza.

Már nincs tél, de még nincs nyár sem, így soha nem tudja az ember, hogy kellene felöltözni, amikor beköszönt a tavasz. Különösen igaz ez akkor, ha a munkád külső térre szólít és órákat töltesz a szabad levegőn. A könnyű, akadálymentes mozgás érdekében ez a ruhadarab ujj nélküli, ugyanakkor maximális védelmet nyújt a teljes felsőtestnek, akár egy váratlan lehűlés esetén is.

Védi a hátadat, de hagyja a karjaidat mozogni

A legkönnyebb akkor megfázni, amikor már kellemes idő van odakinn, de te a munka során leizzadsz és nincs ami védje a hátadat. Nos, ez egy megfelelő munkás mellény segítségével elkerülhető. Ráadásul mivel a karjaid szabadon mozoghatnak benne, nem kell aggódnod amiatt, hogy lekorlátoz vagy zavar a munkavégzésben. Tulajdonképpen észre sem fogod venni, hogy rajtad van, áldásos hatásait viszont élvezheted.

Mitől lesz praktikus egy munkás mellény?

Egy munkavédelmi mellény funkciója nem merül ki annyiban, hogy véd az időjárási körülményektől. A széles választékban könnyedén találsz olyat, amely a munkakörödnek és a saját igényeidnek leginkább megfelel. Az, hogy számos szerszámnak van rajta kialakított hely, ma már alap felszereltségnek számít egy minőségi munkás mellényen. Így ugyanis a leggyakrabban használt eszközeid mindig kéznél lehetnek, meggyorsítva ezzel a munkafolyamatot. Sőt, van rejtett zseb a kocsikulcs, a mobiltelefon és a tollad számára is, hiszen ezek rendszerint elengedhetetlen kellékek a mindennapi munkavégzés során. Ha eddig gondot okozott, hol tárolhatnád ezeket biztonságos helyet, akkor ez a dilemma ezzel meg is oldódott.

Mindemellett számos apróságra is érdemes odafigyelni a mindennapok szempontjából, amikor kiválasztod a számodra ideális darabot. Ugyanis mérvadó az, hogy hány zseb kapott helyet a ruházaton és hol találhatók azok. Emellett például ha megkívánja a munkahelyed azt, hogy mindig látható helyen legyen a névjegyed, olyat is választhatsz, ahol külön tárolót részt hoztak ehhez létre a gyártók.

A divatról sem kell lemondanod

A munkás mellény szó hallatán a legtöbbeknek nem feltétlenül a divat jut először eszébe, pedig a trendi és sportos kialakítás nem idegen ezektől a modellektől. Ennek hála, a megjelenésed mindig kifogástalan lehet akkor is. Vagyis ha az egyik pillanatban még keményen dolgozol, néhány perccel később pedig már egy ügyfeleddel egyeztetsz vagy fel kell keresned egy üzletet, nem szükséges átöltöznöd, a mellény ugyanis tökéletesen öltöztet.

Tulajdonképpen minden olyan fizikai munka esetén érdemes beszerezni egy ilyet, ahol fontos, hogy kéznél legyenek az apróságok és gyakran nem fűtött belső térben zajlanak a folyamatok. Mivel ilyenkor már jellemzően megkezdődnek a a mezőgazdasági és kertészeti munkák, így az ilyen jellegű munkakörben dolgozók számára mindenképpen ajánlott beszerezni egy mellényt. Ugyanakkor előszeretettel viselik ezeket a mellényeket a könnyűipari, logisztikai dolgozók is, de sok árufeltöltő és raktárban tevékenykedő is praktikusnak találja ezeket. Nem beszélve arról, hogy sokszor olyannyira megszeretik a vásárlók ezeket a mellényeket, hogy kiránduláshoz vagy a hétköznapok során is előszeretettel viselik őket.

Láthatod, milyen sokféle funkciót képes betölteni egy ilyen ruhadarab és milyen nagy mértékben könnyítheti meg a hétköznapjaidat, ha megfelelő modellt választasz magadnak. Ha a fentieket olvasva úgy érzed, itt az ideje, hogy körülnézz üzletünkben.

Forrás:www.grandis.hu